APARTMENT INTEGRAL RENOVATION IN BASAURI

The integral renovation of this apartment has been completely tailored for the owners, taking care of every last detail.

Thus, by reconfiguring the distribution of the house completely to meet all the requirements and needs, it is possible to regularize the space by eliminating partitions and increase its comfort and functionality by adding insulation and high quality materials.

The interior design of this house is based on a classic and colorful style, with elegant and personalized wallpapers, resulting in a warm and exclusive space. In this way, through the integral renovation of this apartment, we went from an old and dark house to a completely different one, bright, well planned and with a decoration tailored to its inhabitants.

If you want to see more architecture and interior design projects like this one, visit this link.

Type Integral renovation
Area 85m2
Location Basauri
Year 2017
Client Private
Project WAS
Photography WAS
Construction Arvan S.L.